Tillbaka på bloggen igen, tror jag..

Nu är det ett tag sen jag bloggade!! Har varken haft ork elr lust till att göra de, men ska försöka få ändring på de nu. 
 
Jag har ju börjat skolan för några veckor sedan, trivs jättebra!! Bor även på elevhemmet, men flyttar förhoppningsvis ut snart då jag inte trivs längre.. Vi har ridning måndag och onsdag och dom andra dagarna har vi kärnämnena, förutom på trosdagar då vi oftast är ledig. Så veckorna är ganska chill!
Annars så har det inte hänt så mycket.. Mamma köpte en hundvalp för nån vecka sedan, en Golden Retriever hane, han heter Alice Cooper men tilltalas Cooper, världens sötaste!! och busigaste.. tror ibland att han är en krigshund från afghanistan, haha.. 
Sen har vi oxå avlivat min shetlandsponny pga fång.. Han va först på bättringsvägen, men fick återfall och då kände vi att han har haft ett så långt (ca30år) och friskt liv, så nu ska han få somna in innan han blir sjukare och börjar lida. Det var bland det värsta jag varit med om, han har alltid funnits i mitt liv, ända sen jag kunde gå! Så nu utan honom i stallet känns allt så tråkigt och tomt.. :( Men man måste ju tänka på djurets bästa.
 
En annan sak som händer är att Florence, älsta unghästen, ska iväg på inridning på lördag! Det ska bli spännande, äntligen får vi komma igång med henne! :D Hon blir där i ca en månad, sen får vi hem henne och fortsätter utbildningen på hemmaplan tills i vår då hon ska tillbaka och förberedas inför 3 årstest! Unghästutbildaren som vi har valt är tipsad av många, och allt verkar jätte bra där, även hennes sätt att utbilda hästarna på är väldigt bra. 
Så nu är det bara att hoppas på att Florence blir en riktig stjärna! :D
 
 
Vila i frid älskade Prince, min hjälte <3
 
 
Lillgumman ska bli ridhäst! 
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp