Yey för elevboende!

Som jag skrev tidigare så va jag till stan idag. Skulle egentligen bara shoppa, men pappa ringe till Torsta och frågade om vi kunde få komma och kolla på boendet oxå så det gjorde vi. Det va inte direkt mycket till rum, typ pyttelitet och som värsta fängelset, men vafan, bättre än inget. Tror nog att jag kommer trivas ändå. Efter vi sett rummet så gick vi runt i skolan och kikade lite, sen blev det lunch. 
Jag kan lova er alla att jag KOMMER gå vilse i skolan!! Knappt så jag minns vart ingången är.. Men trots allt så känns det fortfarande bra! All personal där är så trevlig, plus att maten är jättegod! Hehe..
 
Väl inne i stan så började jag med att köpa ett par jeans från Cubus. Sen gick vi mest bara runt och kollade. Pappa har sämst tålamod när det gäller att va i stan, så jag hann inte riktigt med allt jag ville.. Köpte sen en t-shirt på GinaTricot och en stickad tröja plus en t-shirt på HM, så det blev lite nytt. Är jättenöjd med inköpet. :) 
 
När vi väl tagit oss ut ur stan så for till Elgiganten, dom hade nåt special, typ nyöppning eller något sånt, jätte mycket rea iaf! Jag kollade även om min telefon skulle råka ha kommit tbx från lagningen, men icke.. Så jag får väl leva med min skitNokia ett par dagar till då.. Pappa köpte även ett par hörlurar med mikrofon till mig så jag kan skypa när jag är i stan, hehe :P Efter elgiganten blev det Jysk, där köpte vi lite sängkläder och handdukar, även presenter till mina syskonbarn. Sen bar det av hemmåt!
 
Nu ska jag väl snart sova, ska tydligen upp imorn och klippa gräset..? Tidigt på morron osv.. Men whatever, kan ju ändå inte sova såatt. Sen blir det nog mest bara en massa packande imorn. Kommer förmodligen glömma något viktigt ändå.. Aja, Gonatt gubbar och snubbar! :)
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp